دوربین مداربسته تحت شبکه چیست و به چه کاری می آید؟
دوربین مداربسته تحت شبکه چیست و انتقال تصویر دوربین مداربسته بر روی گوشی چگونه انجام می گیرد؟ با دوربین مداربسته کوروش همراه باشید تا پاسخ این دو سوال را دریافت کنید
دوربین شبکه و تحت شبکه چیست؟
دوربین مداربسته ای که به گونه ای طراحی شده تا از سرور برای تأمین منابع گروهی از رایانه های جداگانه (به نام کلاینت (گیرنده)، هاست (میزبان) و…) استفاده کند، دوربین مداربسته شبکه یا تحت شبکه نامیده می شود. سرور معمولاً یک رایانه با کارایی بالا است که کارایی بیشتری نسبت به یک رایانه داشته و سرویس می دهد. این شبکه که به عنوان شبکه پروتکل اینترنت (IP) شناخته می شود، می تواند با کمک افراد از رایانه ها و نرم افزارهای خود را با کم کارکردن افراد و کاهش درگیری ایشان تغییر دهد. همچنین ارتباطات یکپارچه ای را ارائه می دهد که پایه و اساس ایمیل و اینترنت است و همچنین می توان از آن به عنوان DVS کار گرفت.
رابرت متکالف، سازنده اترنت (پرکاربرد ترین فناوری برای اتصال سریع شبکه محلی (LAN)) معتقد است که شبکه هنگام ایجاد تعامل بین افراد متصل و یا سیستم ها، نیرو یا انرژی ایجاد می کند. او در تلاش برای توضیح این پدیده آن را قانون توان توصیف می کند. متکالف ادعا می کند که توان هر شبکه به برابر ۲ به توان n می باشد که n تعداد گره ها (کلاینت) یک شبکه است. قانون Met-Calfe (همانطور که شناخته شده است) توضیح می دهد که توان شبکه از راه تعداد رایانه های متصل به آن، هم با تأمین و هم با استفاده از منابع به صورت تصاعدی افزایش می یابد.
توان شبکه چیست
توان یک شبکه از راه بهره وری هزینه ارزش پولی ایجاد می کند. برای نمونه هزینه یک تماس از راه دور از نیویورک به لندن در سال ۱۹۲۷ برابر با ۲۰۰ ساعت کار بود. در حالی که در ۱۹۹۹ تنها چند دقیقه کار می شد. توان شبکه همچنین موجب صرفه جویی در زمان و دسترسی به داده ها می شود. از سوی دیگر این داده ها در دسترس مشتریان، همکاران و شرکا نیز خواهد بودريال بنابراین امکان انجام تجارت بهتر وجود دارد. شبکه کامپیوتری چه LAN باشد چه خود اینترنت، این مفهوم را به سطح بالاتری رسانده و افراد، مکانها و اشیاء را به هم متصل کرده است. برای تکمیل ارتباط یا افزودن ارزش به شبکه، نیازی به حضور کسی در خط دیگر نیست.
امکانات شبکه
شبکه ها به جمع آوری افراد با بهترین ابزار برای انجام بهترین کارها کمک می کنند. شبکه های کامپیوتری به ما امکاناتی از جمله زیر داده اند:
- ایمیل
- اشتراک گذاری فایل ها
- اشتراک گذاری توان سخت افزاری
- دسترسی به اینترنت
- دیوارهای آتش
- سرورهای وب
- سرورهایFTP
- دسترسی از راه دور اشیا
- انجام از راه دور کارها
- ادغام بخش ها و سیستم های گوناگون
- کنفرانس های ویدیویی
- چت
- پشتیبانی وبازیابی جهانی
شبکه ها نه تنها قابلیت ادغام بخش ها و سیستم های مختلف را فراهم می کنند، بلکه ترجمه چندین دستگاه و محیط نرم افزاری را نیز ارائه می دهند و ارتباطی بهتری را از راه کابل دسته پنج CAT 5 ایجاد می کند. برنامه های سرویس گیرنده/سرور در شبکه اترنت ترجمه می شوند. به عنوان مثال هر ایستگاه کاری تا زمانی که به یک شبکه TCP/IP متصل باشد، می تواند از هر تعداد سیستم عامل استفاده کند. اما تا زمانی که از یک سرویس گیرنده استاندارد (مرورگر وب) استفاده می کند، می تواند به هر سروری (وب سرور) متصل شود. آن هم به هر دستگاهی در جهان، صرف نظر از زبان، سیستم عامل یا کشور.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.